Om

Hei! Velkommen til bloggen vår.

Vi som skriv her jobbar i informasjons- og marknadsavdelinga på Det Norske Teatret, og vi er over heile huset for å formidle noko av alt det som skjer på huset videre til de som les bloggen. Det skjer så mykje på ein slik “dramatisk” arbeidsplass at vi må å dele det med omverda.

Dersom det er noko du skulle ønske at vi kunne skrive om eller finne ut av for deg, så legg igjen ein kommentar. Vi gjer alt vi kan for å oppfylle ønsket ditt!

Siren: Nyansatt i 1. årig prosjektstilling på Det Norske Teatret i stillinga som konsulent digitale media. siren.hoyland(krøllalfa)detnorsketeatret.no

Siren. For det meste glad!

Maia: 1. årig stilling som informasjonskonsulent. maia.strand(krøllalfa)detnorsketeatret.no

Maia. For det meste ikkje så glad i lause hender.

 

6 Responses to Om

 1. Heisan
  Flott blogg og velkommen i gjengen. Følg vår blogg. Vi blogger om livet på, rundt, bak, foran, under og over scenen. Det er jo her hos oss vi “lærer” opp de som senere kommer til dere. Lykke til videre med bloggen. Hilsen Inspisientene på Kunsthøgskolen i Oslo (Teaterhøgskolen, Operahøgskolen og Balletthøgskolen) Kjetil og Linda

 2. Hei!
  Fin blogg! Kult å lese om hva som foregår bak i kulissene på fav teatret. Det hadde forøvrig også vært stas om dere skrev litt mer om selve ensemblet, f.eks med noen intervjuer av skuespillere i aktuelle stykker (eller gamle).
  (For eksempel gjengen i “Vi har så korte armar” e.l)

  • Hei Ivar, takk for tilbakemelding – intervju med skodespelarar (og forøvrig andre tilsette på teatret) kjem etter kvart :) Takk for tipset!

 3. Hei! Jeg er jente på 17 år som har vært medlem av Askøy Ungdomslag i ca. fem år nå.
  Jeg har hørt at dere, sammen med Noregs Ungdomslag, arrangerer den Norske Amatør Festivalen, og jeg lurer på for hvilken alderssgruppe den er tilrettelagt for? Når vil festivalen bli arrangert neste gang? Vil det bli om våren 2012?

  Jeg ser også at dere arrangerer DUS, kan dere forklare litt om hva det er for noe?

  Med vennlig hilsen
  Helene Skogheim

  • Hei igjen Helene! Dette er eg ikkje heilt sikker på, det er nok best om du kontaktar ungdomslaget direkte då teatret er dei som stiller huset til disposisjon, men ikkje planlegger sjølve festivalen E-post til dei er post@ungdomslag.no. DUS-festivalen arrangerast annakvart år her på Det Norske Teatret, og er altsåframføringar av vinnarlaga frå dei lokale DUS-gruppene frå heile landet. Det blir ny DUS-runde att sesongen 2012/2013, og alt om DUS (altså “Den Unge Scenen”) finn du her: http://www.dus.as/ Kort fortalt vil det altså bli gjett 4-5 manus som grupper over heile landet får anledning til å setje opp slik dei vil, og deretter er det runder for utvelgelse kor gruppane som vinn får vise si framsyning på Det Norske Teatret :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>